CD Bestellen

Paul Houdijk aan het Maarschalkerweerd-orgel van de Ste. Catharinakathedraal te Utrecht

2009 | CD1
paul_houdijk_cd_001Paul Houdijk aan het Maarschalkerweerd-orgel van de Ste. Catharinakathedraal te Utrecht. Per 31 oktober 2009 heeft Paul Houdijk onder bovenstaande titel een CD uitgebracht. Er is gekozen voor Belgisch en Frans repertoir uit de negentiende eeuw. Behalve enkele concertante werken zijn ook enkele stukken opgenomen die goed passen in een kerkelijke viering.

De CD kan worden besteld door een email te sturen naar: philkint@xs4all.nl

Prijs: € 17,50

2012 | CD2
cd2_160pxTweede cd Houdijk Catharinakathedraal Utrecht. In 2012 is de tweede cd van Paul Houdijk aan het Maarschalkerweerd-orgel van de Ste Catharinakathedraal te Utrecht uitgekomen. Houdijk speelt werken van Houdijk, Bach (Fantasie en Fuga in g), Lefébure wely, Cochereau, Plé, Alain en Boëllmann (Suite gothique). Net als de eerste cd kunt u ook deze cd bestellen door een mail te sturen naar: philkint@xs4all.nl met vermelding van CD2 en uw adresgegevens. U krijgt dan antwoord met o.m. het rekeningnummer. (De cd kost € 17.50) De rest wijst zich dan vanzelf.

Onderstaand het programma van de tweede CD;

cd2_playlist

L’Organiste Romantique

2018 | CD3

De derde CD van Paul Houdijk, gepresenteerd met zijn 40 jarig jubileum als organist in november 2018, is nu ook verkrijgbaar.